1. Általános szabályok

a. Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) alkalmazása: Amennyiben a feltételeket egyértelmű írásos megegyezés alapján nem módosítják a felek, akkor a következő feltételek vonatkoznak a Unigood Group Kft. és partnerei közt létrejött összes jelenlegi és jövőbeni szállításra és szolgáltatásra. A jelenlegi ÁSZF megtalálható a következő honlap címen: www.gyaricucc.hu/ÁSZF

b. Jelen Általános Szerződési Feltételek tekintetében a továbbiakban „Szállító” az Unigood group Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság  (Székhely: 2132 Göd, Szeder u. 16/b., Adószám: 25852512-2-13, Bankszámlaszám: 10702332-70106732-51100005, Telefon: 06 30 524 6213, E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) a továbbiakban „Vevő” az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, amely maga vagy saját nevében árut vagy szolgáltatást szerez be a Szállítótól. 

2. Megrendelés, árak 

a. A megrendelés elküldése elektronikus formában vagy telefonon írásbeli szerződésnek tekinthető, mely a megrendelő és a szállító között magyar nyelven jött létre. Nem raktári termék rendelése esetén a megrendelés egyedi rendelésnek minősül, nem mondható le, nem küldhető vissza, a szerződéstől való elállásra nincs lehetőség.

b. A Szállító a már leadott megrendeléseket nyilvántartja, és azok a megrendelő számára bármikor hozzáférhetőek. 

c. A termék átvételét a számla, vagy a szállító nyomtatvány aláírása és bélyegző lenyomattal való ellátása jelenti.

d. Üzletben történő átvétel: amennyiben üzletünkben személyesen kívánja átvenni a megrendelt terméket, ezt a megrendeléstől számított 1 héten belül meg kell tennie. Ennek lejárta után a megrendelést semmisnek tekintjük és a terméket újra eladásra kínáljuk. 

e. Az ajánlatban a termékek mellett minden esetben fel van tüntetve a kedvezmény nélküli magyarországi lista ár. 

f. A feltüntetett árak bruttó magyar forintban kifejezett árak. Ezen árak minden esetben tartalmazzák az ÁFA-t, de a házhozszállítás költségeit nem.

g. A Szállító jogosult a megbízások teljesítésekor harmadik személy közreműködését igénybe venni, ha ez a legjobb belátása szerint vagy a Vevő károsodástól való megóvása vagy a saját követelése biztonsága és érvényesítése érdekében szükséges.  A Szállító a harmadik személyért úgy felel, mintha saját maga járt volna el. Ha a közreműködő felelősségét jogszabály vagy szerződés korlátozza, a Szállító felelőssége is ehhez igazodik. A Vevő által kiválasztott közreműködő eljárásáért a Szállító nem vállal felelősséget.

3. Garancia, szavatosság 

a. A megrendelés teljesítésekor, a kiszállítás vagy az átvétel időpontjában a Vevő vagy átvevő köteles a csomag, áru sértetlenségét ellenőrizni, majd az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A termékekkel kapcsolatos mennyiségi és/vagy minőségi kifogás esetén szállítónk a kifogásolt terméket visszaszállítja. 

b. Az Unigood Group Kft. fenntartja az árváltoztatás jogát, valamint rajtunk kívülálló hibákért - legyen az nyomdai vagy technikai - felelősséget nem vállalunk. Az Unigood Group Kft. fenntartja a jogot az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére. 

c. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor az online megtalálható az Unigood Group Kft. weboldalán. 

d. Az Unigood Group Kft. jellemzően megrendelésre dolgozik, a szállítási időpontokat minden egyes rendelés előtt az ajánlatban feltűntetjük. Amennyiben a megrendelés után mégis kiderül, hogy a termék szállítási ideje változik, a Szállító felveszi a vásárlóval a kapcsolatot, és a megrendelés módosulhat, vagy az esetlegesen előre kifizetett összeget visszatérítjük. Az ebből adódó mindennemű kártérítést elutasítjuk. 

e. Garanciális reklamációt csak szakműhely által végzett beszerelés esetén bírálunk el számla alapján.

f. Alkatrészt csak raktári készleten lévő, sértetlen gyári csomagolásban veszünk vissza. amennyiben a terméken sérülés, koszolódás, illetve beszerelés jelei látszanak, a terméket nem áll módunkban visszavásárolni.

g. A Szállító szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. 

4. Házhozszállítás 

A megrendeléseket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, a megrendelés során megadott címre. Kizárólag belföldi megrendeléseket áll módunkban elfogadni kiszállítással. 

Budapest területén a kiszállítás bruttó díjai:

Rendelés összege

   Szállítási díj   

0- 29.999,- 

1.500,-

30.000,-

INGYENES


Vidéki kiszállítás

A vidéki kiszállítás futárcéggel történik, egyedi megállapodás alapján.

5. Fizetési módok 

A fizetési módot a megrendeléskor lehet kiválasztani. Ha technikai okok miatt téves ár jelenik meg az ajánlatban, a megrendelést nem tudjuk elfogadni, és telefonon felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot. A fizetés történhet utánvéttel, személyes átvételkor készpénzben és átutalással. 

a. Készpénzes fizetés a futárnak (Utánvét) A megrendelés ellenértékét utánvéttel a házhozszállítást végző futárnak kell kifizetni. Készpénzes fizetést maximum 500.000 Ft összegig fogadhat el a futár. 

6. Fizetés

Késedelmes fizetés esetén a 86/1990 (XI. 14) kormányrendelet alapján a jegybanki alapkamat kétszeresét illetve a behajtással felmerülő költségeket számítjuk fel. A számlán szereplő tételek a számla teljes kiegyenlítéséig a Szállító kizárólagos tulajdonát képezik. Téves adatközlésből származó károkért felelősséget nem vállalunk. 

A Szállító a kintlévőségeinek és a Vevővel szembeni tartozások behajtása céljából harmadik fél közreműködését igénybe veheti.

7. Elállás 

Tekintettel az egyedi megrendelésekre, a rendelések lemondását a Szállító nem fogadja el, a Vevő a rendelést követően minden esetben köteles a rendelt árut átvenni és az érte járó ellenértéket megfizetni.

8. Egyéb tudnivalók 

A Szállítótól történő megrendeléssel minden Vevő kijelenti, hogy elfogadja a jelen üzletszabályzatot, a vásárlási feltételeket és tisztában van a rendelés menetével.